Co zrobić, gdy uczniowie stracili zainteresowanie nauką? Jak obudzić w uczniach głód wiedzy i ciekawość świata? Jak motywować ich do pracy? Odpowiedzi na te pytania poznasz podczas webinaru Jolanty Kawaler.
Dlaczego zainteresowanie nauką wśród uczniów spada? Podczas webinaru prowadząca opowie o przyczynach braku motywacji i przedstawi metody pracy z uczniem, który stracił zainteresowanie nauką. Podpowie również, co – jako nauczyciel – możesz zrobić, aby uczniowi znów chciało się chcieć.
Podczas webinaru poznasz techniki pracy nad motywacją u uczniów i otrzymasz gotowe narzędzia, które wykorzystasz podczas swoich zajęć. Jolanta Kawaler zdradzi Ci 5 skutecznych metod pracy budzących zaangażowanie wśród uczniów w proces lekcyjny. Na zakończenie omówi także rolę, jaką powinien odgrywać współczesny nauczyciel w procesie dydaktyczno-wychowawczym.
Szkolenie przeznaczone jest dla nauczycieli.
Dowiesz się, jak pracować z uczniem i budować jego zaangażowanie
Poznasz techniki pracy nad motywacją u uczniów
Otrzymasz gotowe narzędzia do pracy z uczniem
Zrozumiesz dlaczego zainteresowanie nauką wśród uczniów spada
Dodaj do koszyka i opłać wideoszkolenie
Jeżeli nie masz jeszcze konta na edumasterze, założysz go podczas zakupu
Twoje wideoszkolenie będzie widoczne na Twoim koncie w sekcji "Moje wideoszkolenie"
Po jego obejrzeniu będziesz mógł wygenerować zaświadczenie udziału
Do Twojej dyspozycji będą również materiały dodatkowe
Nauczycielka, trenerka w oświacie i biznesie, doradca zawodowy i mediator sądowy.
Merytoryczne szkolenie i Inspirujące pomysły..
merytorycznie świetnie przygotowany webinar, owocne spotkanie. Z chęcią będę śledzić szkolenia webinarowe z p. Jolantą
Podobała mi się atmosfera szkolenia, wiedza przekazana przez P. Jolantę Kawaler. Szczególnie ciekawym było zapoznanie się z ćwiczeniem o marzeniu i spisaniu co muszę zrobić oraz wskazówka: nie kara, ale konsekwencja. Dziękuję.
Piękny przekaz, dziękuję p.Jolu, życzę wszystkiego najlepszego. Świetne szkolenie.
Mnóstwo ciekawych pomysłów i spostrzeżeń
Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej